StokerCloud

Bedien uw pelletketel vanuit uw luie stoel

Als enige ter wereld biedt NBE deze service aan voor zijn houtpelletketels. Het is een uitgekiende manier om behulpzaam te zijn bij mogelijke problemen. Als uw installatie online is aangesloten op de site www.stokercloud.dk kunnen wij een oogje houden op het stookgedrag van uw systeem. Als iets onverwachts gebeurt, zoals een te groot aantal ontstekingen of bijvoorbeeld een onstabiele werking, dan hebben wij de mogelijkheid u online te helpen. De eindgebruiker heeft de mogelijkheid om via zijn telefoon, tablet of computer het verwarmingssysteem te bekijken en indien gewenst in samenwerking met de installateur aanpassingen door te voeren om het systeem te optimaliseren. Wat is StokerCloud?

StokerCloud is een web-based-tool die u toelaat om online uw pelletketel te monitoren en te bedienen. Met StokerCloud heeft u de mogelijkheid om meer dan 40 parameters te monitoren en aan te passen, waarbij de  meest relevante parameters in real time worden weergeven in het dashboard. Door middel van een aantal grafieken kunt u bijvoorbeeld ook bekijken wat u pelletverbruik is. 

Waarom StokerCloud?

Met StokerCloud kunt u op de bijgeleverde tablet en op uw telefoon, tablet of computer, nieuwe updates ontvangen en gemakkelijk uw systeem bedienen vanaf elke plek, op elk moment. Voor onze Dealers en Service providers is StokerCloud een manier om op een efficiënte manier buitengewone service te bieden. Dealers kunnen voorzien in een 24/7 onderhoud / service contract met hun klanten en worden onmiddellijk via e-mail of SMS gewaarschuwd als er aandacht bij een systeem nodig is. Bovendien kunnen dealers online problemen herkennen en verbeteringen in het systeem doorvoeren, voorafgaand of in plaats van een bezoek ter plaatse. 

Hoe werkt het?

De controller van de pelletketel maakt verbinding met uw WiFi netwerk en deelt zijn gegevens met de servers van NBE. Via een eigen draadloze netwerk tussen de meegeleverde tablet en de ketel, worden de gegevens naar de tablet verstuurd. Op de tablet kunt u niet alleen alle waardes uitlezen in een uiterst smaakvol vormgegeven omgeving, maar ook de status van alle componenten bekijken en indien nodig bij regelen. Elke controller heeft een unieke serienummer en gebruikersnaam die wordt gebruikt om in te loggen. Een werkende WiFi verbinding in de ketelruimte is het enige wat benodigd is.